PIZZABOERTJE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 571 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaboertje. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 21:28 Was echt super alleen had ik bij cabonara geen ei dus dat was zonde
14 jun 2024 om 7:49 altijd 1 goed idee om hier te bestellen
12 jun 2024 om 22:09 Meesterlijk lekker!!
1 jun 2024 om 1:33 Top bezorging door Ainesh en Resham! Toppers! Eten was vers van de pers, had een pasta’tje carbonara en kipshoarma. Allebei top! Keurig!
26 mei 2024 om 19:50 aangezien het altijd super warm aankomt en alles supervers is moet je iets langer wachten. het is altijd het wachten waard. heerlijk!!
25 mei 2024 om 21:38 Had de penne arrabiata en al moet ik er een uur op wachten,geen discussie,de kwaliteit van het eten is gewoon goed
13 mei 2024 om 6:06 Viel erg tegen helaas. De korst was oneetbaar hard en de bodem was slap omdat er teveel toppings opzaten. Ik ben gek op champignons maar ze waren heel grof gesneden in 2 of 3 stukken gesneden met de stelen er nog aan.
4 mei 2024 om 21:56 Eén van de betere pizza tenten! Bezorging duurt soms best lang en één groot nadeel is dat ze die dingen niet ff in punten snijden. Smaak is echt top!
27 apr 2024 om 11:28 Pizza was weer top Doner was wat minder voor wat je ervoor betaald Veel stukken vet en niet echt onze smaak Pizza is 1 van de beste van Enschede
13 apr 2024 om 20:17 Heerlijke pizza's, helaas kwamen ze 20 minuten later, maar het was het wachten waard
30 mrt 2024 om 19:47 Geweldige pasta en pizza!!
23 mrt 2024 om 21:03 erg lekkere pizza !!!